Vi har Klarna / Fast frakt 99,- / Fri frakt over 1500,-

My Nashe Bodybutter, Avocado

  • 290,-
På lager
Lagerbalanse: 6
Del

Dypt fuktighetsgivende og ekstremt fyldig smør som regulerer fuktighet i huden, samt lindrer og jevner. Utmerket til tørr, skadet og irritert hud da den trenger dypt inn i porene og ikke tetter dem. Rikt på essensielle fettsyrer, antioksidanter og E-vitamin, for 24 timers hydrering og beskyttelse.
Smelter ved kroppstemperatur.

Inneholder: 
45% sheasmør, 20% mandelolje, 20% kokosnøttolje, aloe vera ekstrakt og en duft av mandarin, geranium, jasmin, fiolett og rose.
Inneholder ikke vann.

Effektivitet: 
Det forhindrer oppstramming av huden og er vannavstøtende, noe som gjør den myk som silke. Utmerket mot aldring av huden. De gir beskyttelse i 24 timer mot tørking og tap av fuktighet, og virker med å skape en beskyttende film på huden som forhindrer væsketap i tørre og kalde omgivelser.

Kun til ekstern bruk. Oppbevares ved romtemperatur (opptil 25 ° C). 
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Netto:150g


Ingredienser

Butyrospermum Parkii smør, Cetearylalkohol, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Decyl oleat, Parfum,Iron oxide Yellow (CI 77492), Benzyl alcohol, Citral, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Linalool, alfa-Hexylcinnphaaldeode Metylionon, d-Limonen, dl-Citronellol, pt-Butyl-alfa-metylhydrocinnamic Aldehyde.


 
Trustpilot