Vi har Klarna / Fast frakt 99,- / Fri frakt over 1500,-

My Nashe Bodyskrubb, Camellia

  • 250,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Del

Beskytter og glatter huden

Bodyskrubb, beriket med kokosnøtt og mandelolje, som gir huden fullstendig peeling og næringspleie. Etterlater et lotionlignende lag på huden. På denne måten oppmuntrer den huden til naturlig fornyelse. Emulgerende peeling nærer huden din og etterlater den glatt, myk og duftende.
Duft av jasmin, rose og sandeltre.

Bruk: 
Masser skrubben forsiktig på fuktig hud med sirkulære bevegelser, la den virke i noen minutter og skyll deretter. Etter skylling er det ikke nødvendig å fukte huden ytterligere. Kokosnøtt- og mandelolje som gir huden den nødvendige beskyttelsen og fuktigheten. Den løses forsiktig opp på huden og etterlater et tynt lag som en krem.

Effektivitet: 
Beskytter huden og glatter overflaten, og gjør den silkemyk og myk å ta på. Gir beskyttelse mot tørking og tap av fuktighet i 24 timer. Fungerer som en fuktighetskrem på huden og danner et beskyttende lag som forhindrer tap av fuktighet i tørre og kalde omgivelser.

Kun til ekstern bruk. Oppbevares ved romtemperatur (opptil 25 ° C). 
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Netto: 200g


Ingredisenser

Sukrose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), jernoksid (CI 77491), tinnoksid (CI 77861), benzylsalisylat, cinnamylalkohol, citral, geraniol, linalool, alfa-heksylcinnamaldehyd, alfa-iso-metylionon, d-limonen, dl-citronellol, pt-butyl -alfa-metylhydrocinnamic aldehyd.


Trustpilot